úterý 5. července 2011

Začínáme sportovat

Protože už válení bylo dost, rozhodli jsme se pomalu ale jistě začít sportovat. Dneska padla volba na běh. Podle těch, co už běhají celý jaro, je to sice asi ostuda ostud, ale já jsem na sebe celkem pyšná :). 4,2 km (2 kolečka, co vidíte na mapě) za 32 minut... Peťa samozřejmě za tu dobu zvládl trochu víc, ale neběhal tak pěkně strukturovaně, takže těžko říct kolik a těžko to zanést na mapu.


V Frederiksberg Have se běhá pěkně. A běhá tam spoustu lidí. Štěrkovaná cesta neničí kolena, stromy vrhají vlahý stín, travnaté plochy vybízí k protažení a posilování. Jediná věc nás zarazila - Dánové tam nemají pítka na vodu. Tak, jak třeba do Jardin de Luxembourg v Paříží můžete zkrátka přijít běhat jen tak a když máte žízeň, tak se napijete z pítka, tak to tady bohužel není. Takže příště si s sebou budu asi muset vzít vodičku. Ještě uvidím, možná se jen hodně napiju před tím a potom :)


PS: ano, naučila jsem se vkládat mapy s trasama, tak předpokládám, že v několika dalších příspvěvcích ještě určitě budou :) Pak se naučím vkládat něco dalšího!

Žádné komentáře:

Okomentovat