neděle 10. července 2011

Nakupování v Dánsku v neděli

Dneska ráno jsme zjistili, že jediná příloha, kterou doma máme, jsou těstoviny. Protože jsme těstovin už měli dost a protože je neděle, tak jsme si řekli, že si zasloužíme něco lepšího. Jako třeba hranolky. A tak jsme se vydali do Fotexu, protože podle zkušeností z předchozích víkendů má Fotex otevřeno do 17:00 v neděli. 
Jenže! Frederiksberg Centret, ve kterém je náš Fotex, bylo zavřené. Protože otevřené v neděli má jen první víkend v měsíci a pak výjimečně.
Takže ve Fotexu jsme moc nepochodili. A tak jsme se vydali do Netto, protože to má v neděli až do sedmi. Jenže ouha! V neděli sice ano, ale jen první a poslední (nebo třetí?) neděli v měsíci, takže v Netto jsme si taky hranolky nepořídili.
Kousek od Netto jsou ještě další obchody. Kvickly mělo také zavřeno, ale hodně lidí kolem nás chodilo s taškama plnýma nákupu jídla, takže jsme pořád doufali, až jsme došli do obchodu, který se jmenuje Fakta. A to byl takový malý ráj na zemi, představte si, ceny mnohdy ještě nižší než v Netto! Hranolky za 9 DKK, ciabatta na rozpečení za 4 DKK a 200 g sušených rajčat za 11 DKK!!! Tak jsme nakoupili a spokojeně šli domů. A žili šťastně až do smrti :D

Žádné komentáře:

Okomentovat